Κέντρο Μελέτης Δημοτικού

Παρέχουμε ολοκληρωμένη εκπαιδευτική υποστήριξη σε μαθητές δημοτικού.

Στο Δημοτικό σχολείο το παιδί έρχεται για πρώτη φορά σε επαφή με τη συστηματική μάθηση, γεγονός, που αποτελεί καθοριστικό βήμα στη μετέπειτα γνωστική αλλά και ψυχική εξέλιξή του. Είναι λοιπόν απαραίτητο σε κάθε περίπτωση το παιδί να μάθει να διαβάζει σωστά και αποδοτικά έτσι ώστε να αποκτήσει γερές βάσεις. Αυτό επιτυγχάνεται με την εξατομίκευση της διδασκαλίας και την υποστήριξη του μαθητή με γνώμονα πάντα το χαρακτήρα, τις ιδιαιτερότητες, τις ενδεχόμενες δυσκολίες του και κυρίως με σεβασμό στην προσωπικότητά του. Στόχος μας λοιπόν είναι να συστηματοποιήσουμε το διάβασμα του παιδιού έτσι ώστε αυτό να εμπεδώσει την ύλη και να λύσει μόνο του τις ασκήσεις του σχολείου.

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ

Είναι γενικά γνωστό ότι οι αυξημένες επαγγελματικές δραστηριότητες των γονέων δεν τους αφήνουν και πολλά περιθώρια χρόνου για να ασχοληθούν με το διάβασμα των παιδιών τους. Έτσι λοιπόν το Κέντρο Μελέτης απευθύνεται κυρίως σε αυτούς τους γονείς που εργάζονται και που επιθυμούν την οργάνωση και το σωστό προγραμματισμό στη μελέτη των παιδιών τους και που γενικά θέλουν να νιώθουν σιγουριά και ασφάλεια. Ο στόχος μας είναι να είναι τα παιδιά όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένα για την επόμενη μέρα και επιπλέον να έχουν ελεύθερο χρόνο το απόγευμα, για παιχνίδι αλλά και άλλες δραστηριότητες.

ΕΥΕΛΙΚΤΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Το Κέντρο Μελέτης λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή: 15.00 - 17.00. Υπάρχει πάντα η δυνατότητα να επιλέξετε το πρόγραμμα που ταιριάζει στο παιδί σας επιλέγοντας από 1 έως 2 ώρες καθημερινή μελέτη, ανάλογα με τις αδυναμίες του παιδιού σας. Οι τιμές είναι προσαρμοσμένες ανά πρόγραμμα και τα τμήματα είναι ολιγομελή. Οι εγγραφές γίνονται δωρεάν!

© 2016 ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ - ΠΕΡΙ ΓΝΩΣΗΣ